catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Technologické postupy a hygien...
Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Veselský, Adam
(Dissertant)
Other Authors:
Kráčmar, Stanislav
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2014
Subjects:
Technologické postupy
dodržování pravidel
hygienické předpisy
HACCP
nápravná opatření
Technological procedures
rules observance
hygienic regulations
corrective action
bakalářská práce
Physical Description:
56 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
by: Venclová, Lucie
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Zpracování masa a masných produktů ve veřejném stravování
by: Snopek, Lukáš
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Dodržování stravovacích norem a předpisů ve věznici
by: Koranda, Pavel
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
by: Koranda, Pavel
Published: (2016)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Právní postavení dítěte v české rodině po vstupu do EU
by: Valenta, Vítězslav
Published: (2006)
×
Loading...