Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Veselský, Adam (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01375ntm a22003617u 4500
001 zp36871
041 |a cze 
100 1 |a Veselský, Adam  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici 
246 |a Processes and Health Regulations for Preparing Food in Prison 
260 |c 2014 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Technologické postupy 
653 |a dodržování pravidel 
653 |a hygienické předpisy 
653 |a HACCP 
653 |a nápravná opatření 
653 |a Technological procedures 
653 |a rules observance 
653 |a hygienic regulations 
653 |a HACCP 
653 |a corrective action 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30450  |y Plný text v Digitální knihovně UTB