catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv vlhkosti prostředí na vla...
  • Holdings

Vliv vlhkosti prostředí na vlastnosti sýrů holandského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Herberová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
obalové materiály sýrů
sýry holandského typu
vlhkost
zrání
packaging materials of cheese
Dutch-type cheese
humidity
ripen
diplomová práce
Physical Description: 85 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
    by: Špunarová, Martina
    Published: (2012)
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: (2015)
  • Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
    by: Glawatá, Kristýna
    Published: (2014)
  • Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
    by: Špunarová, Martina
    Published: (2014)
  • Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
    by: Taş, Kateřina
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...