Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavku biologicky aktiv...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavku biologicky aktivních látek na jakost modelového systému přírodního sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Slaninová, Helena (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
sýr
zrání
obsah volných aminokyselin
cheese
ripening
the content of free amino acids
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description70 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: 2015
  • Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
    by: Řezníčková, Marie
    Published: 2018
  • Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
    by: Soukupová, Kateřina
    Published: 2013
  • Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
    by: Rojíčková, Kristýna
    Published: 2017
  • Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů
    by: Orságová, Renata
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025