Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv post-zrací úpravy přírodn...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Soukupová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
sýr holandského typu
biogenní aminy
chemické metody
doba zrání a skladování
Dutch-type cheese
biogenic amines
chemical methods
ripening and storage period
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47s. (60 243 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
    by: Glawatá, Kristýna
    Published: 2014
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
    by: Řezníčková, Barbora
    Published: 2019
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra
    by: Dlabajová, Andrea
    Published: 2018
  • Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
    by: Menšíková, Anna
    Published: 2013
  • Vliv obsahu NaCl na zrání sýrů
    by: Moudrá, Kateřina
    Published: 2015

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025