catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Změny obsahu volných aminokyse...
  • Holdings

Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ivičičová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Biogenní aminy
volné aminokyseliny
jablečno-mléčné kvašení
alkoholové kvašení
bakterie mléčného kvašení
biogenic amines
free amino acids
malolactic fermentation
alcoholic fermentation
lactic acid bacteria
diplomová práce
Physical Description: 78 stran

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení biogenních aminů ve vínech odebraných v oblasti Morava
    by: Koláčková, Tereza
    Published: (2016)
  • Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
    by: Lišková, Simona
    Published: (2012)
  • Možnosti fermentace syrovátky
    by: Bartošík, Radek
    Published: (2017)
  • Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
    by: Palíšková, Michaela
    Published: (2013)
  • Možnosti snížení obsahu biogenních aminů bakteriemi izolovanými z potravin
    by: Sokolová, Iveta
    Published: (2019)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...