catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Výroba plnotučné hořčice s vyu...
Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Navrátilová, Kristýna
(Dissertant)
Other Authors:
Jandásek, Josef
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2010
Subjects:
azobarviva
hořčice
kurkuma
kurkumin
sinapis alba
brassica nigra
brassica juncea
HACCP
azo dyes
mustard
turmeric
curcumin
bakalářská práce
Physical Description:
38 s
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Charakteristika, vlastnosti a využití kurkuminu
by: Hanzlíková, Hana
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Genetics, genomics and breeding of oilseed Brassicas
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti konzervace plnotučné hořčice bez využití chemických konzervantů
by: Navrátilová, Kristýna
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Neuvěřitelná tajemství hořčice
by: Antol, Marie Nadine
Published: (2008)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Studium možných negativních účinků barviv na organismus při nošení obuvi
by: Maloňová, Kristýna
Published: (2006)
×
Loading...