Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Jandásek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2010
Subjects:
Physical Description: 38 s

Cover

LEADER 01419ntm a22004337u 4500
001 zp15807
041 |a cze 
100 1 |a Navrátilová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy 
246 |a Application of curcuma in full-fat mustard production 
260 |c 2010 
300 |a 38 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a azobarviva 
653 |a hořčice 
653 |a kurkuma 
653 |a kurkumin 
653 |a sinapis alba 
653 |a brassica nigra 
653 |a brassica juncea 
653 |a HACCP 
653 |a azo dyes 
653 |a mustard 
653 |a turmeric 
653 |a curcumin 
653 |a sinapis alba 
653 |a brassica nigra 
653 |a brassica juncea 
653 |a HACCP 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Jandásek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14300  |y Plný text v Digitální knihovně UTB