|
|
|
|
LEADER |
01419ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp15807 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Navrátilová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba plnotučné hořčice s využitím kurkumy
|
246 |
|
|
|a Application of curcuma in full-fat mustard production
|
260 |
|
|
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 38 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a azobarviva
|
653 |
|
|
|a hořčice
|
653 |
|
|
|a kurkuma
|
653 |
|
|
|a kurkumin
|
653 |
|
|
|a sinapis alba
|
653 |
|
|
|a brassica nigra
|
653 |
|
|
|a brassica juncea
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a azo dyes
|
653 |
|
|
|a mustard
|
653 |
|
|
|a turmeric
|
653 |
|
|
|a curcumin
|
653 |
|
|
|a sinapis alba
|
653 |
|
|
|a brassica nigra
|
653 |
|
|
|a brassica juncea
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Jandásek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14300
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|