catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Vliv obsahu vlákniny na stravi...
Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Machala, Petr
(Dissertant)
Other Authors:
Mišurcová, Ladislava
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2009
Subjects:
cereálie
pseudocereálie
stravitelnost
vláknina
cereals
pseudocereals
digestibility
dietary fibre
diplomová práce
Physical Description:
75 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stravitelnost netradičních cereálií
by: Svoboda, Petr
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení obsahu neutrálně detergentní vlákniny ve vybraných druzích netradičních cereálií
by: Havranová, Markéta
Published: (2010)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.
by: Jančárová, Martina
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
by: Košinová, Květa
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení stravitelnosti a vlákniny v netradičních cereáliích a rýži
by: Svoboda, Petr
Published: (2013)
×
Loading...