Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machala, Petr (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01294ntm a22003377u 4500
001 zp12826
041 |a cze 
100 1 |a Machala, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu vlákniny na stravitelnost cereálií a pseudocereálií 
246 |a The influence of dietary fibre on digestibility of cereals and pseudocereals 
260 |c 2009 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a cereálie 
653 |a pseudocereálie 
653 |a stravitelnost 
653 |a vláknina 
653 |a cereals 
653 |a pseudocereals 
653 |a digestibility 
653 |a dietary fibre 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10600  |y Plný text v Digitální knihovně UTB