Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv kuchyňského zpracování na...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv kuchyňského zpracování na chemické složení brambor

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Večeřa, Jaromír (Dissertant)
Other Authors Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Brambory
vaření
pečení
smažení
sušina
škrob
fosfor
dusík
hrubá bílkovina
Potatoes
boiling
roasting
frying
solids
starch
phosphor
nitrogen
rough protein
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description61 s., 5 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv dusíku a fosforu na chemické složení bramborových hlíz
    by: Svobodová, Hana
    Published: 2006
  • Vliv ekologických faktorů na chemické složení brambor
    by: Vyklická, Petra
    Published: 2007
  • Vliv molybdenu a arsenu na chemické složení bramborových hlíz.
    by: Číž, Radek
    Published: 2007
  • Změny obsahu vybraných látek v bramborové hlíze během skladovaní.
    by: Nováková, Radmila
    Published: 2009
  • Vliv půdních cizorodých prvků na obsah škrobu v bramborových hlízách
    by: Vaculová, Jana
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025