catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Hodnocení organoleptických vla...
  • Holdings

Hodnocení organoleptických vlastností pravých čajů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomancová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
pravý čaj
senzorická analýza
vůně
chuť
chutnost
doznívání hořkosti
trpkosti
original tea
sensory analysis
aroma
taste
overall flavour
time-intensity of bitterness
astringency
diplomová práce
Physical Description: 91 s., 6 s. obr. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Hodnocení organoleptických vlastností vybraných bylinných čajů
    by: Ošťádalová, Martina
    Published: (2007)
  • Ovlivnění chutnosti bylinných čajů pomocí senzoricky aktivních látek
    by: Mrázková, Iva
    Published: (2008)
  • Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů
    by: Martinková, Zuzana
    Published: (2008)
  • Chromatografické stanovení kofeinu v extraktech z pravých čajů
    by: Janovský, Petr
    Published: (2017)
  • Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
    by: Macháčková, Eva
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...