Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavku pektinu na jakos...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sedláčková, Petra (Dissertant)
Other Authors Buňka, František (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Tavený sýr
pektin
sacharidy
interakce protein - polysacharid
Processed cheese
pectin
saccharides
interaction protein - polysacharide
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description68 s., 13 s. obr. příloh.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
    by: Voldánová, Barbora
    Published: 2008
  • Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
    by: Voldánová, Barbora
    Published: 2010
  • Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
    by: Hladká, Kristýna
    Published: 2008
  • Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Čeman, Lukáš
    Published: 2020
  • Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček
    by: Janíčková, Žaneta
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025