Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Charakteristika vybraných kmen...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vančuříková, Jana (Dissertant)
Other Authors Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
bakterie mléčného kvašení
mléčná fermentace
rod Lactococcus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
bakteriociny
lactic acid bacteria
milk fermentation
Lactococcus genus
bacteriocins
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s., 2 s. obr. příloh

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných kmenů Lactococcus lactis
    by: Podešvová, Tereza
    Published: 2011
  • Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
    by: Glawatá, Kristýna
    Published: 2014
  • RAPD profil vybraných kmenů laktokoků
    by: Bártová, Kateřina
    Published: 2009
  • Inhibiční vliv monoacylglycerolů na bakterie rodu Lactococcus
    by: Pleva, Pavel
    Published: 2010
  • Vliv zdrojů uhlíku na dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu Lactococcus
    by: Valenta, Tomáš
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025