Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vybrané inhibiční látky produk...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vybrané inhibiční látky produkované grampozitivními bakteriemi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pollaková, Eva (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
bakteriociny
bakterie mléčného kvašení
ochrana potravin
nisin
Bacteriocins
Lactic acid bacteria
Food preservation
Nisin
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
    by: Rusz, Tereza
    Published: 2021
  • Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u <em>Lactobacillus curvatus</em> v podmínkách <em>in vitro</em> a v mléce
    by: Žalková, Adéla
    Published: 2017
  • Inhibiční účinky kmenů Streptococcus thermophilus
    by: Nedopilová, Radka
    Published: 2010
  • Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
    by: Theimrová, Eva
    Published: 2015
  • Nisin - a potential natural antimicrobal : isolation, characterization and assay of nisin producing cultures from cheddar cheese samples
    by: Pandey, Shalini Mishra, et al.
    Published: 2014

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025