catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Víno a gastronomie
  • Holdings

Víno a gastronomie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kučerová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
réva vinná
odrůdy
technologie výroby vína
gastronomie vína
grapevine
strain
technology of production of wine
gastronomy of wine
bakalářská práce
Physical Description: 52 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy
    by: Masaříková, Lucie
    Published: (2011)
  • Víno jako součást gastronomie
    by: Meisel, Petr
    Published: (2012)
  • Vlastnosti červeného vína a jeho uplatnění v gastronomii.
    by: Málková, Martina
    Published: (2012)
  • Charakteristika a senzorický profil bílých jakostních odrůdových a jakostních vín s přívlastkem
    by: Kolúchová, Gabriela
    Published: (2008)
  • Historie a geografie vinařství na světové, evropské a české úrovni
    by: Mazálková, Petra
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...