Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Význam jednotlivých druhů potr...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Význam jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin v lidské výživě

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hábová, Jitka (Dissertant)
Other Authors Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
potraviny rostlinného původu
obiloviny
luštěniny
olejniny
sója
potraviny pro zvláštní výživu
nutriční situace
foodstuff of plant origin
cereals
legumes
oilseeds
soya
foodstuff designed for special nutrition
nutritional situation
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Kvantifikace využití potravních doplňků, doplňků stravy a potravin pro zvláštní výživu u populace v ČR.
    by: Trčková, Eva
    Published: 2011
  • Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
    by: Hábová, Jitka
    Published: 2010
  • Zloženie potravín a potravinových surovín
    by: Süli, Judit, 1952-, et al.
    Published: 2019
  • Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady
    by: Mošťková, Kateřina
    Published: 2018
  • Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
    by: Šimková, Veronika
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025