catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv přídavku hydrokoloidů na...
  • Holdings

Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holšteinová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
tavený sýr
hydrokoloidy
karagenan
furcellaran
sterilace
tvrdost
processed cheeses
hydrokoloids
carragenan
sterilization
hardness
bakalářská práce
Physical Description: 54 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
    by: Sklenaříková, Anna
    Published: (2022)
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
    by: Štěpánek, Lubomír
    Published: (2005)
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: (2023)
  • Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
    by: Šenk, Radoslav
    Published: (2023)
  • Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
    by: Mančík, Pavel
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...