catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv skladování na jakost ster...
  • Holdings

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sklenaříková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
tavený sýr
ochucující složky
sterilace
skladování
barva
processed cheese
flavouring ingredients
sterilisation
storage
colour
diplomová práce
Physical Description: 75 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
    by: Šenk, Radoslav
    Published: (2023)
  • Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
    by: Škubníková, Marie
    Published: (2021)
  • Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
    by: Sklenaříková, Anna
    Published: (2022)
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
    by: Štěpánek, Lubomír
    Published: (2005)
  • Vliv dvouletého skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů
    by: Zvonková, Martina
    Published: (2008)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...