Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv surovin na vlastnosti mec...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Černá, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
vaječný bílek
vaječný žloutek
mechanické kypření
sacharóza
pšeničná mouka
egg white
egg yolk
foam-type cake
sucrose
wheat flour
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka
    by: Pich, Tomáš
    Published: 2008
  • Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
    by: Pohořelský, Jaroslav
    Published: 2010
  • Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
    by: Pirunčíková, Markéta
    Published: 2018
  • Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku
    by: Kebisová, Pavlína
    Published: 2011
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: 2010

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025