catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Search
Biopotraviny a jejich postaven...
Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Václavíková, Agáta
(Dissertant)
Other Authors:
Míšková, Zuzana
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2023
Subjects:
biopotraviny
legislativa
ekologické zemědělství
senzorická analýza
organic food
legislation
organic farming
sensory analysis
bakalářská práce
Physical Description:
72 s (109 980 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Biopotraviny na českém trhu
by: Bačáková, Martina
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Biopotraviny z mléka a jejich význam pro správnou životosprávu
by: Mazalová, Sandra
Published: (2014)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Označování vybraných komodit potravin
by: Vachoutová, Kristýna
Published: (2022)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji
by: Petrůsek, Jaroslav
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Biopotraviny jako součást zdravé výživy
by: Doležalová, Silvie
Published: (2013)
×
Loading...