Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Václavíková, Agáta (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 72 s (109 980 znaků)

Cover

LEADER 01217ntm a22003377u 4500
001 zp65506
041 |a cze 
100 1 |a Václavíková, Agáta  |4 dis 
245 1 0 |a Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci 
246 |a Organic foods and their position in food chain 
260 |c 2023 
300 |a 72 s (109 980 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biopotraviny 
653 |a legislativa 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a senzorická analýza 
653 |a organic food 
653 |a legislation 
653 |a organic farming 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54045  |y Plný text v Digitální knihovně UTB