|
|
|
|
LEADER |
01217ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp65506 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Václavíková, Agáta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biopotraviny a jejich postavení v potravinovém řetězci
|
246 |
|
|
|a Organic foods and their position in food chain
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 72 s (109 980 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a legislation
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54045
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|