Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv furcellaranu a kappa-kara...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Lyčková, Natálie (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
tavený sýr
furcellaran
kappa-karagenan
draselné tavicí soli
konzistence
processed cheese
kappa-carrageenan
pottasium melting salts
consistency
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description51 s. (70 845 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: 2023
  • Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
    by: Šubertová, Pavla
    Published: 2023
  • Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
    by: Bačová, Helena
    Published: 2012
  • Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
    by: Lyčková, Aneta
    Published: 2020
  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025