Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavků kappa-karagenanu...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šubertová, Pavla (Dissertant)
Other Authors Polášková, Martina (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
tavené sýry
draselné tavicí soli
hydrokoloidy
kappa karagenan
texturní vlastnosti tavených sýrů
reologie tavených sýrů
processed cheeses
potassium emulsifying salts
hydrocolloids
kappa carrageenan
textural properties of processed cheeses
rheology of processed cheeses
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description106 s. (144 700 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
    by: Bačová, Helena
    Published: 2012
  • Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
    by: Lyčková, Natálie
    Published: 2023
  • Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů
    by: Vránová, Denisa
    Published: 2020
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: 2023
  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025