Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Potravinářské emulze a jejich...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Potravinářské emulze a jejich charakterizace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Chvatíková, Marie (Dissertant)
Other Authors Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
Emulze
koloidní disperzní systém
stabilita emulzí
reologie
Emulsion
colloidal dispersion system
stabilities of emulsions
rheology
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description111 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Potravinářské emulze
    by: Kysučan, Petr
    Published: 2011
  • Emulze stabilizované biopolymery
    by: Jasenská, Daniela
    Published: 2017
  • Vliv přídavku derivátu celulózy na vlastnosti emulzí
    by: Adámková, Lenka
    Published: 2012
  • Možnosti přípravy kosmetických emulzí
    by: Nenutilová, Hana
    Published: 2010
  • Reologické vlastnosti připravených krémů na ruce
    by: Vojáčková, Klára
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025