Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití čekankového sirupu při...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Huvarová, Jitka (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
kynuté těsto
oligofruktózový sirup
jemné pečivo
reologické vlastnosti
TPA
yeast dough
oligofructose syrup
fine pastry
rheological properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
    by: Walachová, Dominika
    Published: 2018
  • Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
    by: Šmehlíková, Monika
    Published: 2011
  • Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
    by: Dvořáková, Vlasta
    Published: 2013
  • Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
    by: Dvořáková, Vlasta
    Published: 2014
  • Aditiva přidávaná na úpravu kvality mraženého jemného pečiva
    by: Korcová, Markéta
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025