Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Přídavek vybraných hydrokoloid...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Halamková, Veronika (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
tvarohové sýry s roztíratelnou konzistencí
hydrokoloidy
viskoelastické vlastnosti
texturní vlastnosti
cream cheese
hydrocolloids
viscoelastic properties
textural properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description79 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
    by: Suchánková, Markéta
    Published: 2023
  • Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
    by: Horníčková, Dita
    Published: 2011
  • Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
    by: Čalová, Alice
    Published: 2024
  • Vliv vibrací na funkční vlastnosti modelových mléčných systémů
    by: Gryger, Tomáš
    Published: 2024
  • Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
    by: Vincová, Anna
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025