Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vazba mezi vlastnostmi surovin...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kartáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
Čokoládové pomazánky
tuk
texturní vlastnosti
Chocolate spreads
fat
textural properities
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description74 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
    by: Kotačková, Petra
    Published: 2011
  • Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
    by: Šmigurová, Tereza
    Published: 2021
  • Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
    by: Zderčíková, Romana
    Published: 2017
  • Technologie čokolády a cukrovinek
    by: Čopíková, Jana, 1943-
    Published: 2020
  • Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
    by: Horáková, Marcela
    Published: 2013

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025