catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Možnosti ovlivnění kvality čep...
  • Holdings

Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janišová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
pivo
mikrobiální kontaminace
bakterie mléčného kvašení
suroviny
tlačný plyn
výčep
pivní sklo
čepované pivo
beer
microbial contamination
bacteria of milk fermentation
raw materials
pressing gas
beer tap
beer glass
draft beer
bakalářská práce
Physical Description: 47 s. (58 773 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva
    by: Macinková, Monika
    Published: (2017)
  • Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
    by: Zapletalová, Kristýna
    Published: (2017)
  • Moderní trendy v technologii výroby piva
    by: Daňková, Iveta
    Published: (2020)
  • Pivní kosmetika
    by: Řehová, Markéta
    Published: (2022)
  • Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
    by: Jančíková, Natálie
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...