catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Antimikrobní působení vybranýc...
  • Holdings

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jaššo, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
tavený sýr
tavicí sůl
polyfosforečnany
JOHA
Cremosal AB4
inhibiční působení
processed cheese
emulsifying agents
polyphosphates
inhibitory effect
bakalářská práce
Physical Description: 55 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
    by: Hladká, Kristýna
    Published: (2008)
  • Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
    by: Hladká, Kristýna
    Published: (2006)
  • Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů
    by: Začalová, Dominika
    Published: (2012)
  • Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.
    by: Galiová, Lucie
    Published: (2009)
  • Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
    by: Švajdová, Nela
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...