Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jarošová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 70 s (97 539)

Cover

LEADER 01196ntm a22003377u 4500
001 zp62823
041 |a cze 
100 1 |a Jarošová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů 
246 |a Influence of Banana Flour Content on the Properties of Dairy Desserts 
260 |c 2022 
300 |a 70 s (97 539) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléčné dezerty 
653 |a banánová mouka 
653 |a vláknina 
653 |a škrob 
653 |a dairy desserts 
653 |a banana flour 
653 |a fiber 
653 |a starch 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50946  |y Plný text v Digitální knihovně UTB