catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv složení na vybrané vlastn...
  • Holdings

Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hósová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
čokoláda
kakaové boby
kakaové máslo
kakaová sušina
reologie
textura
DSC
chocolate
cocoa beans
cocoa butter
cocoa solids
rheology
texture
bakalářská práce
Physical Description: 90 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv obsahu tuku na smáčivost a povrchovou energii čokolády
    by: Žižková, Helena
    Published: (2016)
  • Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
    by: Klůzová, Alžběta
    Published: (2019)
  • Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
    by: Zemánek, David
    Published: (2008)
  • Vliv použitých směsí kakaových bobů lišících se zemí původu na vlastnosti čokolády
    by: Ležáková, Iva
    Published: (2024)
  • Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
    by: Svobodová, Hana
    Published: (2024)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...