Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Determination of Biologically...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Přidalová, Marie (Dissertant)
Other Authors Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageEnglish
Published 2022
Subjects
Camellia sinensis L.
matcha
zelený čaj
polyfenol
katechin
antioxidační aktivita
in vitro stravitelnost
HPLC
green tea
polyphenol
catechin
antioxidant activity
in vitro digestibility
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description77 s. (91 431 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti
    by: Hebláková, Vendula
    Published: 2022
  • Obsah biologicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy = Determination of the content of biologically active substances in matcha tea and their determination during preparation : disertační práce
    by: Koláčková, Tereza
  • Obsah biologicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy = Determination of the content of biologically active substances in matcha tea and their determination during preparation : teze disertační práce
    by: Koláčková, Tereza
    Published: 2023
  • Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
    by: Kolofiková, Kateřina
    Published: 2018
  • Stanovení vybraných nutričních parametrů bezlepkových vloček před a po jejich stravitelnosti
    by: Tomášková, Lenka
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025