catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv dvoustupňového přidávání...
  • Holdings

Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vincová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Polášková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
tavený sýr
voda
konzistence
doba skladování
viskoelastické vlastnosti
tribologické vlastnosti
processed cheese
water
consistency
storage time
viscoelastic properties
tribological properties
diplomová práce
Physical Description: 113 s. (182 499)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
    by: Holas, Ondřej
    Published: (2017)
  • Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
    by: Záblacká, Denisa
    Published: (2018)
  • Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
    by: Suchánková, Markéta
    Published: (2023)
  • Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
    by: Halamková, Veronika
    Published: (2023)
  • Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
    by: Janošíková, Eva
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...