Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Putalová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
WPI
WPC
Physical Description: 91 s.

Cover

LEADER 01350ntm a22003977u 4500
001 zp61996
041 |a cze 
100 1 |a Putalová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku bílkovin na vlastnosti mléčných dezertů 
246 |a Influence of Protein Addition on the Properties of Dairy Desserts 
260 |c 2022 
300 |a 91 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléčný dezert 
653 |a izolát syrovátkového proteinu 
653 |a WPI 
653 |a koncentrát syrovátkového proteinu 
653 |a WPC 
653 |a banánová plantejnová mouka 
653 |a tapioková mouka 
653 |a dairy desserts 
653 |a whey protein isolate 
653 |a WPI 
653 |a whey protein concentrate 
653 |a WPC 
653 |a plantain flour 
653 |a tapioca flour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51365  |y Plný text v Digitální knihovně UTB