catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Využití nových technologií pro...
  • Holdings

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hoňka, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
hovězí maso
zrání
vakuový obal
zrací obal
hmotnostní ztráty
pH
oxidace lipidů
amoniak
texturní vlastnosti
beef
maturation
vacuum bag
maturation bag
weight loss
lipid oxidation
ammonia
textural properties
diplomová práce
Physical Description: 88 s. (19899 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: (2018)
  • Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa
    by: Patloková, Jana
    Published: (2014)
  • Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: (2016)
  • Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
    by: Dubjel, Ondřej
    Published: (2009)
  • Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
    by: Veselá, Jitka
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...