Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Využití nových technologií pro...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hoňka, Pavel (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
hovězí maso
zrání
vakuový obal
zrací obal
hmotnostní ztráty
pH
oxidace lipidů
amoniak
texturní vlastnosti
beef
maturation
vacuum bag
maturation bag
weight loss
lipid oxidation
ammonia
textural properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description88 s. (19899 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2018
  • Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa
    by: Patloková, Jana
    Published: 2014
  • Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2016
  • Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
    by: Dubjel, Ondřej
    Published: 2009
  • Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
    by: Veselá, Jitka
    Published: 2011

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025