catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Kvalitativní vlastnosti kuřecí...
  • Holdings

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostál, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
kuřecí šunky
hydrokoloid
hmotnostní ztráty
texturní vlastnosti
reologická analýza
chicken ham
hydrocollodi
chemical analysis
weight loss
texture properties
rheological analysis
diplomová práce
Physical Description: 79 s. (17574 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
    by: Mráziková, Diana
    Published: (2022)
  • Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
    by: Lyčková, Aneta
    Published: (2020)
  • Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
    by: Navrátilová, Ivana
    Published: (2010)
  • Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Kováčová, Nikola
    Published: (2021)
  • Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
    by: Hoňka, Pavel
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...