Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Hodnocení průběhu změn u ferme...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dikoras, Vít (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
fermentace masa
studené uzení
aktivita vody
pH
barva
WBS
fermented meat
cold smoking
water activity
colour
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description61 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
    by: Čalová, Alice
    Published: 2022
  • Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
    by: Vašíčková, Milada
    Published: 2021
  • Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
    by: Kurková, Michaela
    Published: 2018
  • Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
    by: Gahm, Bernhard
    Published: 2012
  • Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
    by: Bělašková, Monika
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025