catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Hodnocení průběhu změn u ferme...
  • Holdings

Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dikoras, Vít (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
fermentace masa
studené uzení
aktivita vody
pH
barva
WBS
fermented meat
cold smoking
water activity
colour
bakalářská práce
Physical Description: 61 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků
    by: Čalová, Alice
    Published: (2022)
  • Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
    by: Vašíčková, Milada
    Published: (2021)
  • Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
    by: Kurková, Michaela
    Published: (2018)
  • Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka
    by: Gahm, Bernhard
    Published: (2012)
  • Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Dohnalová, Marie
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...