catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv sterilačního záhřevu na r...
  • Holdings

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmigurová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
tavené sýry
tavené sýrové omáčky
sušina
tuk v sušině
texturní analýza
reologie
processed cheese
processed cheese spreads
dry matter
fat in dry matter content
textural analysis
rheology
diplomová práce
Physical Description: 68, 87 047

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Tuky a jejich výskyt v obilovinách
    by: Staňková, Tereza
    Published: (2011)
  • Vliv přídavku kuřecí želatiny na vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Kováčová, Nikola
    Published: (2021)
  • Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
    by: Horáková, Kateřina
    Published: (2011)
  • Stanovení základních chemických charakteristik neobvyklých druhů rýže
    by: Kozáčiková, Michaela
    Published: (2013)
  • Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
    by: Weiglová, Veronika
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...