Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škrabalová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01222ntm a22003017u 4500
001 zp59683
041 |a cze 
100 1 |a Škrabalová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře 
246 |a Development of the content of biogenic amines during cheese ripening depending on the adjunct culture used 
260 |c 2021 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zrání sýrů 
653 |a biogenní aminy 
653 |a degradace biogenních aminů 
653 |a ripening of cheeses 
653 |a biogenic amines 
653 |a degradation of biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47339  |y Plný text v Digitální knihovně UTB