catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Fortifikace pizza těst jedlým...
  • Holdings

Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plánková, Debora (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
jedlý hmyz
fortifikace
těsto
pizza
potemník moučný
aminokyseliny
minerální látky
edible insect
fortification
dough
mealworm
amino acids
mineral substances
diplomová práce
Physical Description: 66 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
    by: Mičánková, Andrea
    Published: (2024)
  • Stanovení nutričních hodnot a pozorování životního cyklu potemníka moučného (Tenebrio molitor)
    by: Vychodil, Radek
    Published: (2020)
  • Využití jedlého hmyzu v kosmetice
    by: Řehová, Markéta
    Published: (2024)
  • Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
    by: Ševčíková, Veronika
    Published: (2021)
  • Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
    by: Řezníček, Stanislav
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...