catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv práškových mléčných ingre...
  • Holdings

Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Indráčková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
tavený sýr
lyofilizovaný prášek
kvalita
přírodní sýr
reologické vlastnosti
Processed cheese
Lyophilized powder
Quality
Natural cheese
Rheological properties
diplomová práce
Physical Description: 97 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
    by: Kozubíková, Barbora
    Published: (2020)
  • Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
    by: Holas, Ondřej
    Published: (2017)
  • Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
    by: Hladká, Kristýna
    Published: (2006)
  • Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
    by: Mančík, Pavel
    Published: (2011)
  • Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
    by: Voldánová, Barbora
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...