catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv sterilačního záhřevu na j...
  • Holdings

Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Družbík, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
tepelné ošetření
pasterace
sterilace
paštika
amoniak
TBARS
barva
TPA
reologie
heat treatment
pate
reology
colour
ammonia
diplomová práce
Physical Description: 68 s

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
    by: Škubníková, Marie
    Published: (2021)
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
    by: Štěpánek, Lubomír
    Published: (2005)
  • Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
    by: Vítková, Alžběta
    Published: (2020)
  • Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
    by: Tymová, Petra
    Published: (2014)
  • Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
    by: Sedláková, Zuzana
    Published: (2005)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...