Zpracování a kvalita plodů moře

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Navrátilová, Jiřina (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 47s.

Cover

LEADER 01341ntm a22003617u 4500
001 zp59616
041 |a cze 
100 1 |a Navrátilová, Jiřina  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování a kvalita plodů moře 
246 |a Quality and Processing of Seafood 
260 |c 2021 
300 |a 47s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mořské plody 
653 |a měkkýši 
653 |a korýši 
653 |a prodloužení trvanlivosti 
653 |a výhody a rizika konzumace plodů moře 
653 |a Seafood 
653 |a molluscs 
653 |a crustaceans 
653 |a extension of shelf life 
653 |a benefits and risks of eating seafoods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47313  |y Plný text v Digitální knihovně UTB