Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Guarová guma a arabská guma ja...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Zvonková, Monika (Dissertant)
Other Authors Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
majonéza
guarová guma
arabská guma
texturní vlastnosti
reologické vlastnosti
mayonnaise
guar gum
gum arabic
texural properties
rheological properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description88 s (85 085)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
    by: Šindlerová, Jitka
    Published: 2011
  • Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
    by: Jedounková, Alena
    Published: 2020
  • Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
    by: Juříková, Kateřina
    Published: 2010
  • Charakteristika vybraných hydrokoloidů využitelných v mléčných výrobcích
    by: Procházková, Alena
    Published: 2011
  • Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
    by: Pospíšilová, Lucie
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025