Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv kaseinových bílkovin na v...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vojtíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
tavená sýrová omáčka
kyselý kasein
kaseinát sodný
viskoelastické vlastnosti
processed cheese sauce
acid casein
sodium caseinate
viscoelastic properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description76 s. (107 923 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: 2020
  • Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
    by: Michalcová, Nela
    Published: 2020
  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: 2021
  • Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček
    by: Janíčková, Žaneta
    Published: 2019
  • Vliv homogenizačního tlaku na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Nedbalová, Kateřina
    Published: 2024

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025