Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Změny vybraných vlastností mas...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Dostál, Tomáš (Dissertant)
Other Authors Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
maso
tepelný záhřev
změny chemického složení
bílkoviny
tuk
textura
meat
thermal warming
changes in chemical compounds
proteins
fat
texture
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description49 s. (80 571 znaku).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
    by: Distlová, Tereza
    Published: 2011
  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2018
  • Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
    by: Blahová, Kateřina
    Published: 2011
  • Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu
    by: Zgažarová, Marcela
    Published: 2010
  • Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
    by: Krejčiříková, Barbora
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025