Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Hodnocení technologických vlas...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Beranová, Eva (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
hmotnostní ztráty
hovězí maso
mokré zrání masa
suché zrání masa
weigh loss
beef
wet aging of meat
dry aging of meat
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description80 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2018
  • Gastronomické využití dlouho zrajícího hovězího masa
    by: Kochánek, Petr
    Published: 2016
  • Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
    by: Veselá, Jitka
    Published: 2011
  • Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa
    by: Patloková, Jana
    Published: 2014
  • Komparace jakostních markerů konvenčního a BIO hovězího masa
    by: Dubjel, Ondřej
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025