Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv přídavku mléčné složky na...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Hofmanová, Jana (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
čokoláda
mléčná čokoláda
mléčná složka
sušená syrovátka
reologické vlastnosti
tvrdost
chocolate
milk chocolate
milk substances
whey powder
rheological properties
hardness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description82 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv konšování na vybrané vlastnosti hořké čokolády
    by: Ďuricová, Kateřina
    Published: 2019
  • Vliv surovinové skladby na vlastnosti jogurtů
    by: Wildungová, Monika
    Published: 2019
  • Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
    by: Žíla, Petr
    Published: 2014
  • Optimalizace výroby aerovaných tyčinek
    by: Valášková, Hana
    Published: 2009
  • Moderní trendy v technologii výroby čokolády
    by: Andrýsková, Veronika
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025